Om os

Designprodukter.dk er en dansk familieejet onlinebutik der drives af firmaet Kobberkompagniet I/S.

Kobberkompagniet er etableret i 1990 af Dorthe og Max Michael Jensen.
Firmaet startede på 1 sal i Max´s forældres ejendom med at lave kobberpostkasser til det danske folk, men måtte hurtigt rykke i egne lokaler, hvor fremstillingen stadig foregår.

Kobberkompagniet`s produkter er lavet i hånden af danske kobbersmede, hver enkelt produkt er stemplet med vores mestermærke som kobbersmedene også gjorde i gamle dage, det er garanti for gedigen kvalitet. 
 

Dansk Design - Dansk Produktion - Dansk Arbejde.


Det har siden udviklet sig til at vi nu har en afdeling der laver special postkasser til indbygning i forskellige materialer, samtidig med at vi har vores faste sortiment af postkasser i kobber, messing, zink og sort antrazit zink.

Seneste tiltag er en Import/salgs-afdeling der står for indkøb af kvalitets postkasser og lamper.
Det sker fra firmaer som de danske LAMPAS, ALLUX og ME-FA de tyske KEILBACH og BRAVIOS det finske BOBI og fra USA de ægte US-MAIL postkasser.

Udendørslamper fra det danske belysningsfirma DAVID SUPERLIGHT er også i vores sortiment.
DavidSuperlight er et gammelt velrenommeret smedefirma etableret i 1970 af Mogens Davidsen og er idag en af de førende producenter af dansk belysning.

Vores succes med eksklusive designprodukter gør at vi løbende udvider vores sortiment med produkter til boligen og haven.

Designprodukter.dk

Ejet af :
Kobberkompagniet I/S
Fuglebæks Allè 4
4400 Kalundborg
Tlf.: 42 90 70 72
Mail : kontakt@designprodukter.dk

cvr.: 16380776
Etableret : 1990.