Blev din postkasse ødelagt til nytår, så kan du læse lidt om hvad du kan gøre her.

   

Er din postkasse blevet smadret eller sprunget i stykker nytårsaften, så har den været udsat for det der i forsikringssprog benævnes : “Hærværk.”

Din indbo-forsikring vil i de fleste tilfælde dække udgiften til en ny postkasse, om dette kan betale sig er så en anden sag, hvis man har en selvrisiko på sin forsikring.

Men det er altid en god ting at gøre følgende, hvis man har en dyr postkasse der er blevet ødelagt.For at forsikringen skal dække, så skal politiet have en anmeldelse af hærværket, de vil gerne modtage disse anmeldelser skrifteligt.Du kan evt. bruge dette link til at anmelde hærværket online til Politiet.Her skal du oplyse navn, cpr. nummer, adresse, telefonnummer eller mobilnummer vedlæg evt. navnet på dit forsikringsselskab samt oplysninger om hvad der er ødelagt og hvad værdien er af det ødelagte, du skal også oplyse om hvornår skaden er sket.Det er en god ide at sende en kopi af anmeldelsen med til sit forsikringsselskab, har du evt. mulighed for at vedlægge et billede er dette også fint, men ikke altid nødvendigt.Link til forskellige forsikringsselskaber :http://www.tryg.dk : Anmeld skade.http://www.topdanmark.dk : Anmeld skade.http://www.gf-forsikring.dk : Anmeld skade.http://www.alka.dk : Anmeld skade.http://www.codan.dk : Anmeld skade.Dette er kun et meget lille udvalg af forsikringsselskaber de er nævnt blot for at vise at man typisk også har en online-skadesformular der kan udfyldes.Her kan du finde postkasser i forskellige design, forskellige farver og forskellige materialer som rustfritstål og kobber.